Siirry sisältöön

Oopperan kummituksen lipunmyynti alkaa ma 7.5.2018 klo 12. Suurmusikaalin lippujen myyntiehdot ja alennukset poikkeavat Kansallisoopperan ja -baletin myyntiehdoista.

Musikaali toteutetaan yhteistyössä The Really Useful Groupin kanssa.

Huomioithan että Oopperan kummituksen lipuissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

Alennukset

Alennukset ovat voimassa rajatuilla paikoilla, permannolla, 1. ja 2. parvella hintaluokissa A-D. Alennukset ovat saatavilla vain esityksissä maanantaista torstaihin.

Ryhmät: alennus vähintään 20 hengen ryhmälle 10%/lippu. Kun ostat kerralla vähintään 20 lippua, 21. lippu on maksuton. Ryhmälippuja ei voi ostaa verkkokaupasta, ne ovat myynnissä Oopperan ja Baletin sekä Stockmannin palvelupisteissä sekä puhelimitse (09) 4030 2211 ma-pe 9-18 ja la 12-18.

Nuoriso: alennus 20% lipun hinnasta alle 20-vuotiaille.

Opiskelijat: alennus 20% lipun hinnasta.

Eläkeläiset: alennus 5% lipun hinnasta.

Alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste on esitettävä pyydettäessä, kun saavut esitykseen.

Huomioithan, että yksittäisillä lipuilla on lunastusaikaa enintään 2 viikkoa varauspäivästä, ja ryhmälipuilla (yli 10 lippua) lunastusaikaa on enintään yksi kuukausi varauspäivästä. Edullisimman hintaluokan liput kolmannella parvella (à 20 €) eivät ole varattavissa. 

Palvelumaksut

Oopperan kummituksen lippuja on myynnissä oopperabaletti.fi verkkokaupassa, Oopperan ja Baletin lipunmyynnissä ja Stockmann-tavarataloissa. Liput ovat samanhintaisia verkkokaupassa sekä Oopperan ja Baletin lipunmyynnissä. Stockmannin myyntipisteissä peritään palvelumaksua 1,5e/lippu ja kausikortista 1,5e/kausikortti.

Oopperan kummituksen lipuissa ei ole vaihto-oikeutta. Ohjelmistonmuutostapauksissa tai jos näytäntö perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Muista kuluista Ooppera ja Baletti ei vastaa.

Tutustu toimitustapohin ja -maksuihin täällä.