Siirry sisältöön
orkesteri

Bravo-klubin toiminta päättyy

Bravo-klubin toiminta päättyy keväällä 2021. Haluamme lämpimästi kiittää klubin jäseniä ja muita yhteisön toimintaan osallistuneita oopperan ja baletin ystäviä. Bravo-klubin tuotoilla on tuettu muun muassa Kansallisbaletin nuorisoryhmän toimintaa, Opera Beyond -projektia sekä Balettioppilaitosta.

Lisätietoja:

Sidosryhmäpäällikkö Heidi Almi (040 511 4348), heidi.almi[at]opera.fi

Tunnelmia menneistä tapaamisista

Bravo-klubin tilaisuuksissa ovat vierailleet muun muassa pääjohtaja Gita Kadambi, Oopperan taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi, Baletin taiteellinen johtaja Madeleine Onne, kapellimestari ja säveltäjä Esa-Pekka Salonen, mezzosopraano Anne Sofie von Otter, sopraano Marjukka Tepponen, säveltäjä Jaakko Kuusisto, solistitanssija Rebecca King, balettimestari Anu Sistonen, ohjaaja Anna Kelo ja tuotantopäällikkö Jere Pensikkala.

Lisäksi klubilaiset ovat tutustuneet lavastamon toimintaan lavastamon päällikön Tapio Säkkisen johdolla ja päässeet vierailemaan Nurmijärven varastoille varastomestari Anders Mattssonin kanssa. Klubilaiset ovat päässeet seuramaan balettitanssijoiden ja koreografin työskentelyä Balettisalissa sekä seuraamaan ooppera- ja balettiharjoitusten varhaisia vaiheita päänäyttämölle. Lisäksi Bravo-klubilaisilla on ollut mahdollisuus nautti Kansallisbaletin Nuorisoryhmän ja Balettioppilaitoksen esityksistä.