Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h
1 tilaisuus
23.8.2018
Maksuttomat
Oopperan piazza
vapaa pääsy

Olemme syksyllä 2018 jälleen mukana Helsingin Taiteiden yössä ja tarjoamme monipuolista ohjelmaa oopperan- ja baletinnälkäisille Oopperatalon välittömässä läheisyydessä. Luvassa on huippusuosittu kirpputori ja maksuton ulkoilmaesitys, jossa nähdään makupaloja kauden esityksistä.

Oopperashop ja lipunmyynti palvelevat koko illan, ja luvassa on erikoistarjouksia syksyn esityksiin. Lisäksi päälämpiöön avautuu klo 20.30 pop up -kahvila. Tervetuloa mukaan!

Ulkoilmaesitys klo 22

Taiteiden yö

Illan hämärtyessä Oopperatalon Mannerheimintien puoleisella aukiolla nähdään makupaloja alkavan kauden teoksista.

Klo 22 alkavan ulkoilmashown aikana kuullaan musiikkia muun muassa oopperasta Tosca ja hittimusikaali Oopperan kummituksesta sekä nähdään otteita baletista Prinsessa Ruusunen. Esityksen juontavat Oopperan ja Baletin taiteelliset johtajat Lilli Paasikivi ja Madeleine Onne.

Huippusuosittu kirpputori

Oopperan ja Baletin puvuston kirppiksellä voit tehdä uniikkeja löytöjä huokeaan hintaan. Tarjolla on laaja valikoima vanhoja esityspukuja, joista parhaat viedään käsistä heti kirpputorin auetessa klo 17.

Kirpputori on avoinna klo 17-20 Oopperankujalla, Oopperatalon Töölönlahden puoleisen sisäänkäynnin yhteydessä. Varaathan mukaan käteistä!

Kuvia Taiteiden yöstä 2015 ja 2017

Tapahtumat

1 h
1 tilaisuus
23.8.2018
Maksuttomat
Oopperan piazza
vapaa pääsy