Siirry sisältöön
Kokonaiskesto
2 esitystä
15.4.2021 – 16.4.2021
Baletit
Aleksanterin teatteri

Next Stepsin esitykset peruttu

Next Stepsin esitykset on peruttu. Aleksanterin teatteri on erikseen yhteydessä peruttuihin esityksiin liput ja/tai tarjoilut ostaneisiin asiakkaisiin.

Keväällä 2021 Kansallisbaletin nuoret lahjakkuudet vierailevat Aleksanterin teatterissa. Illan ohjelmistossa on kaksi kantaesitysteosta sekä kolme kiinnostavaa katkelmaa klassisen baletin helmistä. Esiintyjinä nähdään pääosin Kansallisbaletin nuorisoryhmän tanssijoita, jotka ovat aloittaneet uransa ammattitanssijoina parin vuoden sisällä.

Esitykset ja liput

2 esitystä
15.4.2021 – 16.4.2021
Baletit
Aleksanterin teatteri
to 15.4.2021
klo 19:00
Aleksanterin teatteri
pe 16.4.2021
klo 19:00
Aleksanterin teatteri

Esitykset on peruttu. Aleksanterin teatteri on erikseen yhteydessä peruttuihin esityksiin liput ja/tai tarjoilut ostaneisiin asiakkaisiin. Aleksanterin teatterin lipunmyynti palvelee sähköpostilla osoitteessa liput@aleksanterinteatteri.fi ja puhelimitse numerossa (09) 676 980.

#nextsteps

Javier Torres

Koreografina Javier Torres

Toinen illan nykytanssiteoksista on koreografi Javier Torresin luoma uutuusteos Flock. Aiemmin Kansallisbaletin tanssijana työskennellyt meksikolaissyntyinen Torres on tehnyt koreografin urallaan yli 20 teosta, joista Kansallisbaletissa on nähty mm. koko illan baletit Prinsessa Ruusunen sekä Kaunotar ja hirviö. Koreografin työn ohella Torres on työskennellyt vierailevana opettajana eri tanssiryhmissä ja luennoinut  tanssilääketiedesymposioissa sekä toiminut keramiikkataiteilijana.

Emrecan Tanis

Koreografina Emrecan Tanış

Turkkilaissyntyinen Emrecan Tanış on luonut lukuisia nykytanssikoreografioita, joita on esitetty Suomen lisäksi mm. kansainvälisillä tanssifestivaaleilla Saksassa, Britanniassa ja Brasiliassa. Kansallisbaletin nuorisoryhmä on esittänyt aiemmin Tanışin teokset Corridors, The deep dark white ja Sand. Myös tänä vuonna hän tuo Next Steps -iltaan täysin uuden teoksen Golden. Koreografin työnsä rinnalla Tanış on työskennellyt Kansallisbaletin tanssijana vuodesta 2010.

Bajadeeri

Klassisen baletin helmiä

Nykytanssiteosten lisäksi nuoret tanssijat pääsevät Next Steps -illassa näyttämään osaamistaan katkelmissa klassisen baletin huipputeoksista. Ohjelmassa nähdään katkelma Bajadeerin upeasta Varjojen valtakunnasta sekä pas de deux’t Coppélia ja Don Quijote.

Next Steps 2020

12 nuorta tanssijaa

Vuonna 2013 toimintansa aloittaneessa Suomen kansallisbaletin nuorisoryhmässä työskentelee 12 nuorta tanssijaa. Kansainvälisen ryhmän tanssijoista puolet on suomalaisia, puolet on saapunut Suomeen ympäri maailman Japania, Koreaa ja Uutta-Seelantia myöten. Nuorisoryhmän tanssijat esiintyvät Next Steps -iltojen lisäksi myös Kansallisbaletin päänäyttämön teoksissa muiden tanssijoiden rinnalla. Nuorisoryhmän toimintaa rahoittaa Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Majoitu ja nauti

TULOSSA: Etusi -20% Radisson Blu -hotelleihin

Täydennä elämysiltasi hotelliyöllä. Oopperan ja Baletin asiakkaana pääset nauttimaan Helsingin Radisson Blu Hotellien vieraanvaraisuudesta etuhintaan.

Hemmottelutarjous pitää sisällään kahden hengen yöpymisen valitsemassasi hotellissa Helsingissä, lasilliset kuohuvaa saapuessanne sekä Super Breakfast -aamiaisen.

Tarjous tulee myyntiin 19.5. alkaen. Tutustu tyylikkäisiin hotelleihin jo nyt ja valitse suosikkisi.