Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 2 h 25 min
1 väliaika (30 min)
2 esitystä
9.11.2021 – 10.11.2021
Konsertit
Päänäyttämö
liput
45-109 €
Esityskieli Englanti
Tekstitys suomeksi ja ruotsiksi

Oopperan kummituksen tarina jatkuu

Kenties kaikkien aikojen suosituin musikaalisäveltäjä Andrew Lloyd Webber kirjoitti Love Never Dies -musikaalin jatko-osaksi Oopperan kummitukselle. Teoksen ensi-ilta oli 2010 Adelphi Theatressa Lontoon West Endissä. Syksyllä 2021 romanttinen musikaali kuullaan Kansallisoopperan päänäyttämöllä konserttiversiona.

Suosittelemme esityksiä yli 7-vuotiaille katsojille. 

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Tulethan esityksiin vain terveenä. Voit perua liput ja tarjoilut vielä 24 tuntia ennen esityksen alkua. Tutustu turvallisuuskäytäntöihimme tästä.

Esitykset ja liput

2 h 25 min
1 väliaika (30 min)
2 esitystä
9.11.2021 – 10.11.2021
Konsertit
Päänäyttämö
liput
45-109 €
Esityskieli Englanti
Tekstitys suomeksi ja ruotsiksi

Juoni

On vuosi 1907 – kymmenen vuotta sen jälkeen, kun Phantom on kadonnut Pariisin oopperasta. Hän on paennut New Yorkin Coney Islandille, josta on nyt löytänyt paikkansa. Phantom ei ole kuitenkaan unohtanut rakastettuaan ja musiikillista suojattiaan Christineä. Pariisissa laulajanuraa tekevä Christine on saanut esiintymiskutsun New Yorkiin. Hän ottaa mukaan miehensä Raoulin ja nuoren poikansa Gustaven. Phantom tajuaa, että käsillä on viimeinen hetki voittaa Christinen rakkaus. Niinpä hän kutsuu Christinen perheineen Coney Islandin loistokkaaseen maailmaan – tietämättä mitä siitä lopulta seuraa.

Rooleissa

#LoveNeverDies

Ainutkertainen konsertti

Suomen kansallisoopperan orkesteri, kuoro ja huippusolistit takaavat sen, että luvassa on ainutkertainen konserttikokemus – sekä taatusti kylmiä väreitä. Esityksen johtaa Oopperan kummituksen esityksistä tuttu kapellimestari Nick Davies.

Tekijät

MUSIIKKI
Andrew Lloyd Webber

SANOITUS
Glenn Slater

MUSIIKINJOHTO
Nick Davies

KIRJOITTAJAT
Andrew Lloyd Webber, Ben Elton
lisäksi Glenn Slater, Frederick Forsyth

SANOITUS LISÄKSI
Charles Hart

ORKESTRAATIO
David Cullen, Andrew Lloyd Webber

Kuuntele teoksen musiikkia

Ohjelmistossa myös Oopperan kummitus

Oopperan kummitus

Loppuunmyydyille saleille esitetty kauhuromanttinen Oopperan kummitus palaa ohjelmistoon lokakuussa 2021.

Täydennä elämys tarjoiluilla

Mitä saisi olla?

Tutustu kauden monipuoliseen menuun ja valitse omat suosikkisi. Herkkujen lisääminen ostoskoriin sujuu verkkokaupassamme näppärästi lippujen oston yhteydessä.

Voit nauttia Oopperaravintolan tarjoiluista sekä ennen esitystä että väliajalla. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältät jonotuksen.

Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten. Voit tilata tarjoilut myös puhelinpalvelussamme, Opera&Ballet-mobiilisovelluksessa tai asiakaspalvelupisteellä.

Majoitu ja nauti

Etusi -20% Radisson Blu -hotelleihin

Täydennä elämysiltasi hotelliyöllä. Oopperan ja Baletin asiakkaana pääset nauttimaan Helsingin Radisson Blu Hotellien vieraanvaraisuudesta etuhintaan.

Hemmottelutarjous pitää sisällään kahden hengen yöpymisen valitsemassasi hotellissa Helsingissä, lasilliset kuohuvaa saapuessanne sekä Super Breakfast -aamiaisen.

Tutustu tyylikkäisiin hotelleihin ja varaa hotelliyö.