Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h 30 min
1 väliaika (30 min)
2 esitystä
7.8.2019 – 8.8.2019
Vierailevat esitykset
Alminsali
liput
29–49 €

Flow Festivalin taideohjelma laajenee Kansallisoopperaan

Flow Festival esittelee taidetta laaja-alaisesti ja monipuolisesti. Ensimmäistä kertaa Flow’n taideohjelma laajenee myös festivaalialueen ulkopuolelle, kun Flow vierailee Kansallisoopperassa. Nykytanssi, elektroninen musiikki ja audiovisuaalinen taide valtaavat Kansallisoopperan Alminsalin Flow Festivalia edeltävänä keskiviikkona ja torstaina 7. ja 8. elokuuta.

Huomioithan, että esityksessä käytetään erittäin voimakkaita ja välkkyviä valoja.

#flowxooppera #flowfestival

Autobiography edits

FLow X Opera

Nykytanssiteos Autobiography Edits on koreografi Wayne McGregorin ja elektromusiikin visionääri Jlinin palkittu yhteisteos. Autobiography Edits on lyhennelmä vuoden 2017 lokakuussa ensi-iltansa saaneesta Autobiography-teoksesta. McGregor pohtii teoksessa ihmisyyttä ja itseyttä, elämää ja kirjoittamista sekä heijastelee muisteltua menneisyyttä ja spekulatiivista tulevaa. Jlin omaleimainen, monikerroksellinen ja kompleksinen musiikki tekee esityksestä erityisen vangitsevan.

Teoksessa esiintyy kymmenen Company Wayne McGregorin tanssijaa. Live-musiikista vastaava Jlin.

Brittiläinen Wayne McGregor tunnetaan yhtenä nykytanssin keskeisistä uudistajista ja virtuoosimaisesta työstään The Royal Ballet’n koreografina.

Flow x Ooppera Jlin

Yhdysvaltalainen elektronisen musiikin visionääri Jlin on niittänyt mainetta kokeellisen elektronisen musiikin kentällä ja kerännyt ympärilleen vankan seuraajakunnan.

Sinjin Hawke & Zora Jones: Live A/V

Flow x Ooppera Fractal Fantasy

Illan aloittaa Sinjin Hawken ja Zora Jonesin kokeellista elektronista musiikkia ja audiovisuaalista taidetta yhdistävä esitys, jossa tuottajina, DJ:n sekä visuaalisina taiteilijoina ansioituneet Hawke ja Jones venyttävät klubikulttuurin rajoja ennennäkemättömällä tavalla. Taiteilijat hallitsevat musiikkia ja kuvaa liiketunnistustekniikan avulla ja muuntautuvat näytöllä esiintyviksi avatariksi.

Flow Festival esittää

Sinjin Hawke & Zora Jones: Live A/V

Company Wayne McGregor & Jlin: Autobiography Edits

Ohjaus: Wayne McGregor
Koreografia: Wayne McGregor yhteistyössä tanssijoiden kanssa
Musiikki: Jlin yhteistyössä Unsound Productionsin kanssa

 

Alminsalin lämpiössä kuullaan illan aikana myös DJ-musiikkia. Flow x Ooppera -illoissa DJ-musiikista vastaavat keskiviikkona 7.8. Arttu Tolonen ja torstaina 8.8. Arttu Partinen. Partinen on yksi Mental Alaskan perustajista ja kokeellista musiikkia tekevä muusikko. Tampereella 20 vuotta sitten perustettu Mental Alaska tuottaa toinen toistaan kiinnostavampia ja rohkeampia kokeellisen musiikin konsertteja ja tapahtumia ympäri Suomea. Tolonen on Flow’n ohjelmaryhmän jäsen, muusikko ja musiikkitoimittaja.

Lue lisää: flowfestival.com

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

McGregorin koreografiaa myös Triplassa

Esitykset ja liput

1 h 30 min
1 väliaika (30 min)
2 esitystä
7.8.2019 – 8.8.2019
Vierailevat esitykset
Alminsali
liput
29–49 €
ke 7.8.2019
klo 19:30
to 8.8.2019
klo 19:30

Esityksiin myytäviin ”Alennuslippu Flow” -lippuihin (hinta 29/42 €) ovat oikeutettuja Flow Festivalin lipunhaltijat sekä varus- ja siviilipalvelusmiehet. Etuhintaisia lippuja on rajoitetusti. Kaikki alennukseen oikeuttavat todistukset tulee olla mukana esitykseen saapuessa.

Tilaa tarjoilut esityksen yhteyteen

Afternoon Tea

Kauden makeat ja suolaiset

Mitä saisi olla? Valitse kauden monipuolisesta menusta omat suosikkisi. Herkkujen lisääminen ostoskoriin sujuu uudessa verkkokaupassamme näppärästi lippujen oston yhteydessä.

Oopperaravintolan tarjoiluista pääset nauttimaan sekä ennen esitystä että väliajalla. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältät jonotuksen.

Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten.