Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h 30 min
1 väliaika (25 min)
1 esitys
28.1.2020
Konsertit
Päänäyttämö
liput
38-69 €

Ilta ranskalaisten mestareiden parissa

Kapellimestari Patrick Fournillier toimii Kansallisoopperan päävierailijana ja johtaa suuren osan ohjelmistomme oopperaklassikoista. Nyt Maestron tyyliin pääsee tutustumaan ranskalaisessa illassa, jossa nautitaan hienostuneista, hartaista ja tanssillisista soinneista.

Ohjelmassa on kolme ranskalaisen musiikin merkkiteosta. Konsertin aloittaa Gabriel Faurén sarja Pelléas ja Mélisande. Salaperäinen näytelmä innoitti monia säveltäjiä Sibeliusta myöten, mutta Fauré oli sen ensimmäinen musiikillinen tulkitsija. Toisena numerona kuullaan harvoin Suomessa esitetty Albert Roussellin vuonna 1930 valmistunut kolmas sinfonia. Värikäs ja rytmikäs teos on säveltäjänsä suosituimpia ja sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä ranskalaisista sinfonioista. Konsertin päättää kuorolle, orkesterille ja sopraanolle sävelletty Gloria, jossa Francis Poulenc yhdistää vaikuttavasti vakavia ja kevyitä sävyjä. 

#avecpatrick

Fournillier_Töölönlahti

“Voimme toki elää ilman musiikkia, mutta emme lainkaan niin hyvää elämää, kuin musiikin kanssa.”

Lue Patrickin ajatuksia kapellimestarin työstä.

Rooleissa

Anu Komsi, photo: Ville Paul Paasimaa
Solisti

Esitykset ja liput

1 h 30 min
1 väliaika (25 min)
1 esitys
28.1.2020
Konsertit
Päänäyttämö
liput
38-69 €
ti 28.1.2020
klo 19:00
Päänäyttämö
myynnissä

Tilaa tarjoilut esityksen yhteyteen

Afternoon Tea

Kauden makeat ja suolaiset

Mitä saisi olla? Valitse kauden monipuolisesta menusta omat suosikkisi. Herkkujen lisääminen ostoskoriin sujuu uudessa verkkokaupassamme näppärästi lippujen oston yhteydessä.

Oopperaravintolan tarjoiluista pääset nauttimaan sekä ennen esitystä että väliajalla. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältät jonotuksen.

Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten.