Siirry sisältöön

Mitä pukea päälle Oopperaan ja Balettiin?

Kas siinäpä yksi googlatuimmista taloamme koskevista kysymyksistä. Selvitimme jälleen, millaisissa vaatteissa Oopperan ja Baletin katsomoon asetutaan.

Tällä kertaa OopperaLooksissa ihastellaan Reininkullan ensi-illan humussa 30.8.2019 nähtyjä juhlavia asuja.

 

OopperaLooks
Jenni ja Toni, Helsinki: ”Jenni on ensi kertaa katsomassa Ring-sarja aloittavaa Reininkultaa. Tomille teos on tuttu, mutta ensi-illassa hän on ensi kertaa. Illan trooppinen sää vaikutti Jennin värikkääseen asuvalintaan.”

OopperaLooks
Anna, Kirkkonummi ja Outi, Hämeenkyrö: ”Anna on nähnyt Ringin oopperat useasti, Outi näkee Reininkullan nyt ensi kertaa. Outi on pukeutunut viralliseen oopperamekkoonsa, Anna valitsi ylleen vaatteet, joista tykkää erityisesti.”

 

OopperaLooks
Paula, Espoo ja Ala-Tornio: ”Olen nähnyt Ringin jo muutaman kerran, tämä on minulle varmaan viides tai kuudes Reininkulta. Valitsin täksi illaksi asun, jota en ole päässyt käyttämään pitkään aikaan. Jakku on Stockmannilta.”

OopperaLooks
Elina ja Aada, Hämeenlinna: ”Tämä on molempien ensimmäinen Ring koskaan! Halusimme pukeutumisella juhlistaa ensi-iltaa.”

OopperaLooks
Dorothea ja Martin, Småland: ”Olemme nähneet Nibelungin sormuksen yhdessä ehkä 4-5 kertaa. Kuten asuvalinnasta näkee, tykkäämme kauluksista ja olemme merenkävijöitä.”

OopperaLooks
Tero ja Marjaana, Espoo: ”Olemme kolmatta kertaa koskaan oopperassa, tämä on molemmille ensimmäinen Ring. Kesäisessä säässä ei vielä viitsinyt pukeutua mustaan, mieluummin värejä.”

 

Kuvat MINNA HATINEN
Tekstit PAULA RANTO JA TUIKE LEHKO