Siirry sisältöön

Kansallisbaletti mukana Aleksanterinkadun jouluavajaisissa 20.11.

Helsingin Aleksanterinkadun perinteiset joulukadun avajaiset järjestetään tulevana sunnuntaina 20. marraskuuta. Avajaisjuhlallisuudet ja -ohjelma alkavat Tuomiokirkon portailla kello 15, ja kaupunginjohtaja Jussi Pajunen sytyttää jouluvalot kello 16. Avajaisjuhlinta päättyy paraatiin, joka liikkuu Senaatintorilta ydinkeskustan halki kello 16–17. Aleksanterinkatua, Mannerheimintietä ja Pohjoisesplanadia pitkin kulkevaan paraatiin osallistuu Kansallisbaletin monen kymmenen hahmon ryhmä Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas -baletista, ja paraatin kruunaa Joulupukki tonttuineen.

Upottaudu balettikuvaan – lähetä erilainen jouluntoivotus

Oopperan & Baletin ohjelma alkaa sunnuntaina jo klo 11 Keskuskadulla, kun mobiilinäyttämömme Mobile Music Box parkkeeraa aivan Stockmannin jouluikkunan nurkalle. Päivän aikana voit upottautua balettikuvaan uudenlaisen digitaalisen selfieseinän välityksellä, ja lähettää jouluiset terveiset läheisille paikan päältä! Oman selfiensä voi ladata talteen joko Mobile Music Boxin palvelutiskiltä tai itse osoitteessa oopperabaletti.fi/selfie

Oopperan ja Baletin selfieseinä kutsuu upottautumaan balettikuvaan
Minna Tervamäki näyttää mallia, kuinka hypätään mukaan balettikuvaan. Tule sinäkin kokeilemaan Joulukadun avajaisiin! Minnan kuva Oopperan ja Baletin messuosastolta Helsingin Kirjamessuilla 2016.

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas -baletin hahmot tavattavissa Keskuskadulla

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas
Tapaa Pähkinänsärkijän ja Hiirikuninkaan hahmot Oopperan & Baletin mobiilinäyttämöllä Helsingin Keskuskadulla sunnuntaina 20.11. klo 11 alkaen.

Tapahtumassa voit myös asettautua yhteisselfieen Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas -baletin hahmojen kanssa! Tanssijat ovat tavattavissa Mobile Music Boxilla seuraavasti:

klo 11–13 Iga Krata (Prinsessa) ja Christopher Warhuus (Rotta)

klo 13–15 Charlotte Schauman-Mäki (Lumihiutale) ja Alfio Drago (Rotta)

klo 16.30–18 Emilia Karmitsa (Lumihiutale) ja Atte Kilpinen (Rotta)

Tervetuloa tapaamaan tanssijoita ja ottamaan heidän kanssaan jouluinen selfie!

#oopperabaletti
#AleksinJoulukatu
#JouluHelsinginSydämessä

Aleksin joulukadun avajaistapahtuman järjestää Helsinki City Markkinointi ry yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Lisätietoa tapahtumasta mm. Facebookissa: @AleksinJoulukadunAvajaiset