Siirry sisältöön

Iloa perheen pienimmille – ilmoittaudu syksyn taidetuokioihin

Suositut lasten ja taaperoiden taidetuokiot jatkuvat syksyllä 2017.  Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 10.4. klo 9.00. Löydät ilmoittautumisohjeet ja -linkin tuokioiden omilta sivuilta.

Järjestämme Oopperassa & Baletissa säännöllisesti iloista tekemistä perheen pienimmille. Lapsille ja taaperoille suunnattuja taidetuokioita pidetään kuukausittain. Niihin voi tulla perheen kesken tai vaikkapa päiväkotiryhmän kanssa.

Taaperoiden taidetuokioissa nähdään tuttu ooppera alle puoleen tuntiin sovitettuna vauhdikkaana versiona. Nyt ohjelmistossa on hurmaava Sevillan parturi. Yli kaksivuotiaille suunnattu esitys viihdyttää taatusti vanhempiakin.

Lasten taidetuokioissa tutustutaan oopperan ja baletin maailmaan itse tekemällä ja kokemalla. Syksyn taidetuokioiden teema on baletti Kesäyön unelma ja taiteenlajiksi voi valita musiikin, maskeerauksen, draaman tai tanssin.

Tarjoamme päiväkotiryhmille mahdollisuuden osallistua lasten ja taaperoiden taidetuokioihin maksutta. Tuokioon tulee ilmoittautua ennakkoon.

Päiväkotiryhmän palautetta Lasten taidetuokiosta

”Me kiitämme eilisestä Joutsenlampi-draamatuokiosta. Aikuiset huomioivat kuinka innokkaita lapset olivat osallistumaan draamallisiin harjoituksiin. Oli hienoa kuinka osallistava tuokio oli. Kiitämme myös, että saimme toimia omana 15 eskarin ryhmänä. Turvallisessa ja tutussa porukassa on arempienkin helpompi heittäytyä näyttelemään.”

”Askartelu oli tosi kivaa.”

”Oli kiva kun otettiin niistä meidän joutsenista kuva.”

”Oli kiva hyppiä sen käärmeen yli (aikuiset heilutteli huivia).”

”Kun oli kivaa esittää niitä hahmoja.”

”Oli kiva heilutella kangasta ja velho meni sinne lampeen.”

”Parasta olo kun esitettiin sitä Joutsenlampea.”

”Mä olin velho.”