Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat

Haemme kulttuuria arvostavaa pääjohtajaa

Pääjohtajan vastuulla on ylläpitää ja kehittää Suomen kansallisoopperan ja -baletin monipuolista taidetarjontaa. Tavoitteena on ainutlaatuinen asiakaskokemus. Strategia, terve rahoituspohja sekä tulevaisuuden mahdollisuudet ovat tärkeimpiä tehtäviä. Lisäksi henkilöstön työtyytyväisyys ja sidosryhmien huomiointi kuuluvat työhön olennaisesti.

Odotamme pääjohtajalta näyttöä liiketoiminnan johtamisesta, kokemusta asiantuntijaorganisaatiosta sekä ymmärrystä suomalaisesta kulttuurielämästä. Tehtävä on edistää ooppera- ja balettitaidetta, osin digitaalisesti. Pääjohtajan tukena on johtoryhmä sekä myös kansainvälinen ooppera- ja balettiyhteisö. Verkostoituminen, yhteistyö ja hyvät yhteiskuntasuhteet ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä.

Edellytämme aiempaa johtajakokemusta ja soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taidot ovat työssä välttämättömiä.

Tarjoamme ainutlaatuisen, monikulttuurisen ja -muotoisen työyhteisön, kulttuurin näköalapaikan ja kilpailukykyisen palkan. Toivomme, että tehtävä voidaan aloittaa 1.1.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Leena Niemistö / assistentti Heidi Rainesalo, p. 040 572 5116, heidi.rainesalo[at]pihlajalinna.fi tai konsultti Seija Malmi / Mercuri Urval, 040 522 5330 tai seija.malmi[at]mercuriurval.com.

Hakemukset ja palkkatoivomukset pyydetään jättämään 31.1.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-10067)

Haku pääjohtajaksi

Oletko sinä uusi lumouksen rakentaja?

Baletin taiteellinen johtaja

Haemme baletin taiteellista johtajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2018–31.7.2022. Lisäksi sopimukseen sisältyy kahden vuoden jatko-optio. Tehtävään perehtyminen ja ohjelmistosuunnittelu alkavat osa-aikaisesti jo aiemmin sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat mm. Kansallisbaletin ohjelmiston taiteellinen ja tuotannollinen suunnittelu, baletin taiteellisen tason ylläpitäminen ja kehittäminen, tanssijoiden, muun henkilöstön ja vierailijoiden rekrytointi, balettiosaston budjetointi ja talousseuranta sekä balettioppilaitoksen toiminta.

Edellytämme sinulta balettialan tuntemusta ja osaamista (erityisesti klassinen baletti), taiteellista näkemyksellisyyttä, kiinnostusta ihmisten johtamiseen ja kehittämiseen, hyvää yhteistyökykyä sekä kiinnostusta talouteen. Odotamme, että haluat ylläpitää ja kehittää Kansallisbaletin korkeaa taiteellista tasoa. Olet kiinnostunut tai tunnet suomalaista kulttuurielämää sekä olet verkostoitunut myös kansainvälisesti. Sinulla on kykyä organisoida, delegoida ja johtaa toimintaa pitkäjänteisesti sekä toimia johtoryhmän jäsenenä. Sinulla on kokemusta budjetoinnista ja talousseurannasta.

Pääjohtaja Päivi Kärkkäinen antaa tehtävästä lisätietoja ma 5.12. klo 13.00–15.00 ja pe 16.12. klo 14.00–16.00 välisinä aikoina, puh.+358 40 7068 122. Lisätietoja antaa myös konsultti Seija Malmi / Mercuri Urval, +358 40 5225 330 tai seija.malmi@mercuriurval.com.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 15.1.2017 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-09890).

Haku baletin taiteelliseksi johtajaksi

Haku koelauluun ja koesoittoon

Suomen Kansallisoopperan kuoron koelauluista ja orkesterin koesoitoista ilmoitetaan alla.

Haku koetanssiin

Lähetä yhteystietosi, tarkka ansioluettelosi (mukaan lukien pituus ja ikä) sekä ajantasainen vartalo- ja kasvokuvasi sekä mahdollinen videolinkki balettiluokasta tai esityksestä sähköpostilla osoitteeseen audition.finnishnationalballet[at]opera.fi. Muilla tavoin saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Koetansseihin kutsutaan erikseen hakemusten perusteella.

Haku kansalliseen koetanssiin

Seuraa Oopperaa ja Balettia myös LinkedInissä