Gå till innehållet

Upplevelse för sinnena

En kväll på Operan eller Baletten är en upplevelse för alla sinnen. Operarestaurangens tjänster kan bokas för tiden före föreställningen och för pausen. Läckra när- och naturprodukter, eleganta dukningar och valvalda produkter kompletterar ditt besök.

Du kan beställa servering behändigt på förhand per telefon, på kundtjänsten eller via nätbutiken (senast 48 timmar före föreställningen). Ett bordsnummer sänds till din e-post senast dagen före föreställningen.

Till en föreställning samma kväll kan du höra dig för efter lediga bord på kundbetjäningen vid Tölöviken en timme innan föreställningen börjar.

Operahusets dörrar och vinlounge öppnas 1,5 timmar före föreställningen. För grupper också tidigare på beställning. Övriga restaurangtjänster öppnar en timme före föreställningen.

Vår partner som har hand om restaurangservicen heter Kanresta.

Boka servering här

Nätbutiken

Vad får det vara? Välj dina personliga favoriter ur säsongens mångsidiga meny. I vår nya nätbutik går det behändigt att lägga till delikatesser i köpkorgen samtidigt som du köper dina biljetter.

Du kan avnjuta operarestaurangens servering både före föreställningen och under pausen. Genom att boka på förhand slipper du köa.

Börja köpa

Per telefon

I allt som gäller servering betjänar vi dig per telefon och på plats i Operahuset.

Här hittar du foajérestaurangensbordskarta. (PDF)

Kolla de aktuella öppettiderna här

För grupper

Vi skräddarsyr gärna lämplig servering för din grupp i samband med en föreställning. Grupper på över 20 personer betjänar vi per telefon, (09) 4030 2235.

Ravintolapalvelut
Tarjoilut yritystilaisuuksiin
Tarjoilut yritystilaisuuksiin
Paahtopaistipateeleipä
Oopperan kummitus -leivos
Mustaherukka-praliini-leivos
Suklaatikkareita
Donitseja ja suklaatikkareita
Jätskiä Healthy@Ballet-tuotevalikoimasta
Healthy@Ballet-tuotteet
Hunajaa omista mehiläispesistä

Råvaror från närområdet

På operarestaurangerna serveras inhemsk ekologisk mat från närområdet. Morötterna och rödbetorna växer på Kanestas egna åkrar. Få vet att operarestaurangerna tillreder sina rostade mandlar och andra läckerheter med honung som kommit till i husets egna bon.

Denna säsong smakar den fylliga honungen vildvin och lind som det finns mycket av kring Tölöviken.