Gå till innehållet

Redan ett gäng på 10 personer får grupprabatt

Grupprabatterna gäller från måndag till torsdag. Rabatten för en 10-29 personers grupp är 5 e/biljett och för en minst 30 personers grupp 10 e/biljett. Vid inköp av minst 30 biljetter får gruppens ledare sin biljett billigare. Gruppledarens biljett beviljas för bokningens billigaste priskategori.

Förfrågningar och bokningar av gruppbiljetter

liput[at]opera.fi
(09) 4030 2210 må.–fr. kl. 9–16

Boka servering till din grupp

Macaron-leivoksia

Upplevelse för sinnena

En kväll på Operan eller Baletten är en upplevelse för alla sinnen. Operarestaurangens tjänster kan bokas för tiden före föreställningen och för pausen. Läckra när- och naturprodukter, eleganta dukningar och valvalda produkter kompletterar ditt besök.

Operarestaurangernas säljtjänst
(09) 4030 2377 vardagar 9-11 och 12-16
ravintolapalvelut[at]opera.fi

Guidade rundvandringar

Asiakkaita kiertokäynnillä

Guidade rundvandringar bakom kulisserna

Det som utspelas på scenen är bara toppen av isberget – i Operans verkstäder, ateljéer och övningsrum har det jobbats flitigt en lång tid före premiären. De guidade rundvandringarna bakom kulisserna visar hur många kunniga insatser som döljer sig bakom en lyckad föreställning.

Varje månadens första onsdag har du möjlighet att kika bakom kulisserna under en rundvandring som guidas på finska. Vi arrangerar också rundvandringar för grupper, och på beställning även på ett annat språk.

Ta kontakt:
kiertokaynnit[at]opera.fi eller (09) 4030 2210 må–fre kl. 9–16