Gå till innehållet

Händelsernas oas

Operahuset är en utmärkt miljö för olika evenemang, det må då gälla ett möte, ett seminarium, en modeuppvisning, en liten mottagning eller en stor fest. Du kan hyra vilken som helst av foajéerna, då du vill ordna en fest. Kvällens föreställning kan lätt göras till en del av programmet.

Då du hyr utrymmen är din grupp ingalunda tvungen att delta i föreställningarna, men hör dig för på förhand om hur lokaliteterna är disponibla för uthyrning.

Hur kan vi stå till tjänst?

Gruppservice

Förfrågningar och bokning av gruppbiljetter
liput[at]opera.fi
(09) 4030 2210 må-fr 9-16

Liput_ja_palvelut_kiertokaynnit

Guidade rundvandringar

Det som utspelas på scenen är bara toppen av isberget – i Operans verkstäder, ateljéer och övningsrum har det jobbats flitigt en lång tid före premiären. De guidade rundvandringarna bakom kulisserna visar hur många kunniga insatser som döljer sig bakom en lyckad föreställning.

Varje månadens första onsdag har du möjlighet att kika bakom kulisserna under en rundvandring som guidas på finska. Vi arrangerar också rundvandringar för grupper, och på beställning även på ett annat språk. Pris 10/6 e (grupper enligt överenskommelse).

rundvandringar[at]opera.fi

Yritykset__jat_ryhmat_kuvituskuva

Olika paketlösningar för företag kan skräddarsys för dina behov

Ditt evenemang kan t.ex. kombineras med en rundtur bakom kulisserna. Vid en rundvandring i huset ser du hur mycket arbete och yrkesskicklighet som behövs för att sätta upp en lyckad föreställning. Du kan också specialbeställa en introduktion med lämplig längd som belyser föreställningens bakgrund och story för din grupp.

Operarestaurangen kan servera små och stora begivenheter

I huvudfoajén kan man duka upp en buffet för upp till 1 350 personer. Festsupé med bordsservering kan arrangeras för stora grupper, 350–800 personer.

Foajén vid Almisalens lilla scen lämpar sig för sammankomster och evenemang av många slag. Också denna mindre foajé kan erbjuda servering för upp till 400 personer.

För att lyckas behöver det inte alltid vara fråga om ett så stort evenemang. Foajéerna kan också reserveras för mindre och intima sammankomster.

Ta kontakt

Kanresta Oopperaravintolat – säljtjänst
(09) 4030 2377
må-fr 9-11 och 12-16
ravintolpalvelut[at]opera.fi

Huvudfoajéns, balkongfoajéns och Almisalens bordplan finner du här.

Operahuset i ett nötskal

Ritningar av lokaler som hyrs ut

Beställ nyhetsbrev

“Håll mig à jour om kommande evenemang”

Då du ger din e-postadress accepterar du Finlands Nationaloperas marknadsförings- och bruksvillkor.

Ris och ros

”Jag vill ge lite feedback”