Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 9 h
1 tilaisuus
31.12.2016
Tapahtumat
Päälämpiö

Vietä riemukas perhepäivä Oopperan tunnelmissa

Taaperoiden taikahuilu

Kansallisooppera ja -baletti on mukana Suomi 100 -juhlavuoden avajaisissa uudenvuoden aattona, kun Helsingin kaupunki, Yle sekä Töölönlahden ja Kansalaistorin alueen toimijat järjestävät yhteistyössä koko päivän kestävän runsaan ohjelman. Iltapäivä sisältää iloisia yllätyksiä kaiken ikäisille juhlijoille.

Oopperan ja Baletin varaslähtö juhlavuoteen käynnistyy Perheiltapäivällä 31.12. Tarjoamme alkavan juhlavuoden kunniaksi maksutonta ohjelmaa Oopperatalossa klo 12–15. Aattoiltapäivänä on luvassa muun muassa Taikahuilua taaperoille, kasvomaalausta ja talokierroksia.

Oopperaravintolan myyntipiste on auki klo 12–14.30. Tarjolla on suolaista ja makeaa välipalaa sekä kuumia juomia ja virvokkeita. Lisäksi Oopperan lipunmyynti ja Oopperashop palvelevat koko iltapäivän ajan.

  • Taaperoiden Taikahuilun esitykset klo 12.15, 13.15 ja 14.15 (ei ennakkoilmoittautumista, saavuthan ajoissa paikalle)
  • Talokierroksia järjestetään 30 minuutin välein klo 12.15–14.30, kierrokselle ilmoittautuminen tapahtuu päälämpiössä
  • Kasvomaalaukseen ilmoittautuminen päälämpiössä

Tervetuloa käynnistämään juhlavuosi kanssamme!

Kuplivaa iloa valssin pyörteissä aattoiltana

Lepakko

Koe kuplivaa iloa ja operetin huumaa uuden vuoden näytöksessämme, joka on tänä vuonna iki-ihana Lepakko-operetti. Muutaman vuoden takainen toteutus osoittaa, että tutustakin teoksesta voi aina löytää uusia puolia. Loisteliaista Ruusuritarista ja Pelléas ja Mélisandesta tuttu ohjaaja–lavastaja Marco Arturo Marelli tuo näyttämölle väriä, liikettä, iloa ja kaleidoskooppimaisia pyörteitä. Ja kaikki tehdään tietenkin aidolla wieniläisvalssin kepeydellä.

Operetin jälkeen ilta jatkuu juhla-aterialla ja tansseilla päälämpiössä Dallapé-orkesterin säestämänä. Lue alta lisätietoja iltajuhlasta.

Uudenvuoden juhlat päälämpiössä

uusivuosi

Vietä unohtumaton vuodenvaihde Oopperassa ja nauti esityksen lisäksi ihanista juhlista. Lauantaina 31.12. Lepakon esityksen jälkeen katamme päälämpiöön juhla-aterian klo 22-01. Illallisen lisäksi juhlakansaa hemmottelee tanssiorkesteri Dallapé. Juhla on loppuunmyyty.

Suomi 100 avajaiset 31.12.2016

Suomen satavuotisen itsenäisyyden juhlinta käynnistyy uudenvuoden aattona Helsingissä. Töölönlahden alueella jo puolilta päivin alkava kaupunkitapahtuma huipentuu Uuden vuosisadan bileisiin Kansalaistorilla klo 21–01.

Tapahtuma aiheuttaa muutoksia illan liikennejärjestelyihin, sillä Mannerheimintie suljetaan kokonaan liikenteeltä klo 20 alkaen.