Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 2 h 45 min
1 esitys
26.5.2018
Baletit
Päänäyttämö
liput
37-129 €

Ainutkertainen gaalaesitys

Baletin taiteellisen johtajan Kenneth Greven kymmenvuotinen kausi Kansallisbaletissa päättyy keväällä 2018. Hänen kunniakseen järjestettävässä gaalaesityksessä nähdään katkelmia kymmenen vuoden varrelta ikimuistoisimmista esityksistä. Mukana gaalassa esiintyy koko Kansallisbaletti! Luvassa on ainutkertainen gaalaesitys ja mahtavia yllätyksiä, joita ei kannata jättää väliin.

Huomioithan, että liput kevään 2018 esityksiin myy lippu.fi.

Kenneth Greve

Kymmenen vuotta baletinjohtajana

Kenneth Greve on tuonut Kansallisbalettiin kaudellaan monia uusia asioita; hän on perustanut nuorisoryhmän vastavalmistuneille tanssijoille, aloittanut vuotuiset kesäkiertueet ympäri Suomen sekä Kansallisbaletti kylässä -tapahtumat, joissa tanssikoululaiset pääsevät harjoittelemaan ja esiintymään Kansallisbaletin tanssijoiden kanssa. Poikia on houkuteltu balettiharrastuksen pariin menestyksekkäästi Balettienergiaa pojille -kouluvierailuilla ja nuoria liikkumaan Muuv-projektin avulla.

Pieni merenneito; Tiina Myllymäki, Sergei Popov

Tanssia täydellä sydämellä

Greven kaudella ohjelmistossa on nähty niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin koreografihuippujen teoksia – unohtamatta Greven omia teoksia; mm. Joutsenlampi, Lumikuningatar ja Pieni merenneito ovat täyttäneet katsomot yhä uudelleen. Kansallisbaletti on päässyt esiintymään mm. Moskovan Bolšoissa, Kööpenhaminan oopperatalossa ja Tokion Bunkamura-teatterissa. Greve on tuonut Kansallisbalettiin vierailulle myös monia maailmantähtiä, kuten Svetlana Zakharovan, Friedemann Vogelin ja Tamara Rojon.

#kennethgreve

Esitykset ja liput

2 h 45 min
1 esitys
26.5.2018
Baletit
Päänäyttämö
liput
37-129 €
la 26.5.2018
klo 19:00
täynnä
Afternoon Tea

Kauden makeat ja suolaiset

Mitä saisi olla? Valitse kauden monipuolisesta menusta omat suosikkisi.

Kun tilaat tarjoilut ennakkoon verkosta tai Oopperaravintoloiden myyntipalvelusta, pääset valitsemaan huomattavasti suuremmasta valikoimasta – ja vältät väliaikojen  jonot. Lämpiön ravintoloiden pöytäkartan löydät tästä. (PDF)

Oopperaravintoloiden myyntipalvelu
p. (09) 4030 2377, arkisin klo 9–11 ja 12–16
palvelupiste Oopperatalon Töölönlahden puoleisessa aulassa avoinna tiistaista perjantaihin klo 12–16
ravintolapalvelut[at]opera.fi

*Oopperan ja baletin tukisäätiöllä on Poliisihallituksen 22.6.2017 myöntämä rahankeräyslupa RA/2017/660, joka on voimassa 1.10.2017–31.01.2019 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään ooppera- ja balettitaiteen tukemiseen sekä apurahoina oopperan ja baletin parissa työtään tekeville.