Siirry sisältöön

Avecina saat tuntuvia etuja

Oopperan Aveciksi pääset, kun ostosi ovat vähintään 20 ryhmälippua kaudessa tai 50 ryhmälippua näytäntövuoden aikana. Saat jokaisesta avec-lipun lunastuksesta rahanarvoisen alennuksen. Voit itse valita miten hyödynnät etusi: Voit käyttää alennuksen joko kokonaan tai osittain ryhmäsi hyväksi. Liput ovat tulostettavissa myös ilman hintatietoa.

Ryhmänvetäjänä oma lippusi on ilmainen, kun ryhmän koko yhdessä esityksessä on yli 30 henkeä.

Avecina nautit alennusten lisäksi myös monista muista arvokkaista eduista: Saat ennakkotietoja ohjelmistostamme, ennakko-ostomahdollisuuksia, kutsuja tilaisuuksiin sekä henkilökohtaista palvelua. Aktiivisimmat palkitsemme pääsyllä seuraamaan oopperan ja baletin pääharjoituksia.

Avec-alennus

Nyt saat alennuksen jo kymmenen hengen ryhmälle. Etusi suuruuteen vaikuttavat lippujen lukumäärä sekä esityksen ajankohta. Alennus myönnetään perushintaisesta lipusta, mutta lippujen lukumäärään lasketaan mukaan myös esimerkiksi eläkeläis-, nuoriso- tai opiskelijahintaiset liput. Ensi-illoissa, vierailuesityksissä ja muissa erityisnäytöksissä ovat voimassa viikonloppuesitysten avec-alennukset.

Avec-alennus kaudelle 2016-2017

Ostaessasi 10-29 lippua ma-to esityksiin alennus on 7 e (permanto, 1.-2. parvi, hintaryhmät A-D, norm. ryhmäalennus 5 e), pe-la esityksiin alennus on 2 e (permanto, 1. ja 2. parvi, hintaryhmät A-D, norm. ryhmäalennus 0 e) ja ma-la esityksiin 1 e (2. ja 3. parvi, hintaryhmät E-F, norm. ryhmäalennus 0 e).

30-49 lippua ma-to esityksiin alennus on 12,50 e (permanto, 1. ja 2. parvi, hintaryhmät A-D, norm. ryhmäalennus 10 e), pe-la esityksiin alennus on 2,50 e (permanto, 1. ja 2. parvi, hintaryhmät A-D, norm. ryhmäalennus 0 e) ja ma-la esityksiin 1,50 e (2. ja 3. parvi, hintaryhmät E-F, norm. ryhmäalennus 0 e).

vähintään 50 lippua ma-to esityksiin alennus on 13,50 e (permanto, 1. ja 2. parvi, hintaryhmät A-D, norm. ryhmäalennus 10 e), pe-la esityksiin alennus on 3 e (permanto, 1. ja 2. parvi, hintaryhmät A-D, norm. ryhmäalennus 0 e) ja ma-la esityksiin 1,50 e (2. ja 3. parvi, hintaryhmät E-F, norm. ryhmäalennus 0 e).

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun (1,50–3,50 e). Oopperan ja Baletin lipunmyynnissä noudatetaan Lippupisteen palvelumaksuhinnoittelua.

Lisätietoa palvelumaksusta ja toimitusmaksuista

Lippujen lunastaminen

Ryhmävaraus tulee vahvistaa noin 2 kk ennen esityspäivää, lippujen maksu viimeistään 1 kk ennen esityspäivää. Lunastusajasta voimme neuvotella erikseen.

Pienryhmien ja esityspäivän lähellä tehtyjen varausten lunastusajat vaihtelevat myyntitilanteen mukaan. Yleisesti lunastus on kolmesta neljään viikkoa varauksesta, viimeistään viikkoa ennen esitystä. Yksittäisillä lunastajilla varausaika on kaksi viikkoa varauksesta. Jos varaus tehdään esitysviikolla, lunastuksesta sovimme erikseen.

Avec-ehdot

Avec-rekisteri päivittyy näytäntövuoden päätteeksi kesäkuussa. Rekisterissä pysyt, kun ostosi ovat olleet vähintään 20 ryhmälippua kaudessa tai 50 ryhmälippua näytäntövuoden aikana.

Lisätietoja avec-verkoston kehittymisestä, siihen liittymisestä ja avec-etujen hyödyntämisestä: avec[at]opera.fi

Voit tarkistaa mahdolliset muutokset avec-eduissa ja -ehdoissa tältä sivulta.

Liput ja tiedustelut – henkilökohtaista palvelua

avec[at]opera.fi

Tarja Kahiala, myyntisihteeri
p. (09) 4030 2326

Ryhmämyynti
p. (09) 4030 2210 ma-pe 9-16

Muistathan mainita olevasi Avec.

Uutiskirjetilaus

“Pitäkää minut ajan tasalla kaikesta tulevasta”

Luovuttamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Suomen Kansallisoopperan markkinointi- ja käyttöehdot.

Kukkia & tomaatteja

”Haluan antaa hieman palautetta”