Siirry sisältöön

Pikavuorolla esitykseen ja illaksi kotiin

Matkahuolto tarjoaa Oopperan ja Baletin näytösten aikatauluihin mainiosti sopivia bussivuoroja, joilla matkustat mukavasti esityksiimme eri puolilta Suomea. Muun muassa Lahdesta, Turusta, Tampereelta ja Porvoosta vuoroja riittää pitkälle iltaan, joten pääset myös vaivattomasti ja edullisesti takaisin kotiin näytöksen jälkeen.

Oopperatalon läheisyydessä sijaitsevat esimerkiksi pysäkit Ooppera (H2062), Ooppera (H1999), Vauhtitie ja Töölön kisahalli (H1912).

Hyppää bussiin ja tule viettämään unohtumaton ilta Oopperassa ja Baletissa! Bussien aikataulut Helsinkiin ja takaisin sekä edulliset liput löydät osoitteesta matkahuolto.fi.  Liput tulevat myyntiin noin 30 päivää ennen matkustuspäivää.

Lumikuningatar 2016

Pikkujouluidea: porukalla oopperaan tai balettiin

Vuoden tummin aika on Oopperassa ja Baletissa täynnä loistoa. Mitä jos tänä vuonna viettäisit pikkujouluja työporukalla tai perheen kesken huikeiden esitysten ja väkevien tunteiden parissa?

Esimerkiksi jouluinen balettiseikkailu Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas sekä kuplivan kepeä operetti Lepakko sopivat erinomaisesti loppuvuoden juhliin.

Poimintoja juhlakauden ohjelmistosta

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas
Baletit

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas

Wayne Eagling, Toer van Schayk – Pjotr Tšaikovski

Ryhmäalennukset jo 10 hengen porukalla

Oopperan ja Baletin ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin. Alennus 10−29 henkilön ryhmille 5 e/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 10 e/lippu. Jos ryhmälippuja lunastetaan vähintään 30 kpl, saa ryhmänvetäjä oman lippunsa hintaan 21 e. Ryhmänvetäjän lippu myönnetään varauksen halvimpaan hintaryhmään.

Lisätietoja Oopperan ja Baletin ryhmämyynnistä ma–pe 9–16, puh (09) 4030 2210, liput[at]opera.fi

 

Palvelut ryhmille

Muistathan myös Matkahuollon ryhmäliput

Bussilla Oopperaan

Matkahuollon ryhmäalennuksen saa, kun ryhmään kuuluu vähintään kolme maksavaa matkustajaa, joista ainakin yksi on täyttänyt 16 vuotta. Ryhmään kuuluvaksi voidaan laskea mukaan myös alle 12-vuotiaat lapset sekä jollain toisella alennuslipulla (esim. nuoriso-, opiskelija- ja eläkeläislipulla) matkustavat, mutta he eivät oman alennuksensa lisäksi voi saada ryhmäalennusta.

Lisätietoa Matkahuollon ryhmäalennuksista
Oopperan päälämpiö