Siirry sisältöön

Lumoava talo

Oopperatalo on mitä parhain ympäristö erilaisille tapahtumille, olipa kyseessä kokous, seminaari, muotinäytös, pieni vastaanotto tai suuret juhlat. Voit vuokrata minkä tahansa lämpiöistä tapahtumasi järjestämistä varten. Mikäli tahdot tarjota ryhmällesi kokoillan elämyksen, voimme liittää illan esityksen tilaisuutesi yhteyteen. Tilan vuokraaminen ei kuitenkaan sido ryhmääsi osallistumaan esityksiin.

Ryhmäsi on tervetullut nauttimaan Oopperatalon esityksistä ja Oopperaravintolan makunautinnoista myös ilman tilavuokrausta.

Ooppera ja Baletti tarjoaa myös lumoavia ja mielenkiintoisia kumppanuuksia.

Miten voimme auttaa?

Ryhmäpalvelu

Ryhmälippujen tiedustelut ja varaukset
liput[at]opera.fi
(09) 4030 2210 ma–pe 9–16

Tilaisuuksien järjestäminen & tilavuokraukset

Tekninen tuottaja Harri Köykkälä
(09) 4030 2511
tilavuokraus[at]opera.fi

Yrityskumppanuudet

Varainhankintapäällikkö Heidi Lehmuskumpu, 050 469 9025
heidi.lehmuskumpu[at]opera.fi

Sidosryhmäpäällikkö Heidi Almi, 040 511 4348
heidi.almi[at]opera.fi

Kullervo

Tee vaikutus sidosryhmiisi

Oopperan ja Baletin ohjelmistosta löydät jokaiseen makuun ja hetkeen sopivia teoksia, joilla tarjoat unohtumattoman kokemuksen niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin. Tänä vuonna juhlimme Suomen itsenäisyyttä kotimaisten huipputekijöiden esityksillä.

Kevään Suomi100-esityksiä:

Kullervo
Täydellinen esitys monenlaisille katsojille ja kuulijoille: Kokonaisvaltaisessa, voimakkaassa teoksessa yhdistyvät musiikki, tanssi ja vahva visuaalisuus.
Lue lisää

Seitsemän veljestä
Marjo Kuuselan luoma tanssiesitys koko Suomen tuntemasta klassikkotarinasta tulvii miesenergiaa, joka on valloittanut yleisön yhä uudelleen 1980-luvulta saakka.
Lue lisää

Only the Sound Remains
Suomalaista huippuoopperaa: Kansainvälisen mestarisäveltäjämme Kaija Saariahon tuorein näyttämöteos. Kimmeltävän kauniin ja lempeän läpikuultavan esityksen jälkeen kuulija on kuin uudestisyntynyt.
Lue lisää

Syksyn Suomi100-esityksistä jo ennakkomyynnissä ryhmille vuoden tapaus:

Kalevalanmaa
Suomi100-juhlavuoden suursatsaus, järkälemäinen teos Suomen historiasta – ja tulevaisuudesta. Kansallisbaletin taiteellisen johtajan Kenneth Greven jäähyväisteos yhdistää rohkeasti eri taidemuotoja keskenään.
Lue lisää

Tutustu kaikkiin Suomi100-esityksiin

Lippujen tiedustelut ja varaukset
minna.pehkonen[at]opera.fi
(09) 4030 2210 ma–pe 9–16

Avec-ryhmänvetäjä saa tuntuvia etuja

Avecit palkitaan aina

Ryhmänvetäjänä eli Oopperan Avecina etusi ovat normaaleja ryhmäalennuksia laajemmat. Palkitsemme siitä, että järjestät ryhmillesi iloa ja hyvää ajanvietettä.

Lue lisää Avec-eduista
Liput_ja_palvelut_kiertokaynnit

Kiertokäynnit

Raota esirippua ja kurkista kulissien takaiseen elämään opastetulla kierroksella. Pääset seuraamaan taidetehtaan arkea ja huomaat, miten paljon erilaista osaamista kätkeytyy onnistuneen esityksen taakse.

Lue lisää
Yritykset__jat_ryhmat_kuvituskuva

Yrityspaketti räätälöidään toiveidesi mukaan

Tilaisuuteesi voidaan yhdistää esimerkiksi kierros kulissien taakse. Talokierroksella näet millainen määrä työtä ja ammattitaitoa esitysten onnistumiseen tarvitaan. Lisäksi on mahdollista tutustua tarkemmin jonkun ammattiryhmän toimintaan tai illan esitykseen teosesittelyn kautta.

Oopperaravintolasta tarjoilut pieniin ja isoihin tilaisuuksiin

Päälämpiön buffetkattauksen voi tehdä jopa 1350 hengelle. Myös pöytiin katetut juhlaillalliset voidaan järjestää isolle joukolle, 350–800 hengelle.

Alminsalin pienen näyttämön yhteydessä oleva lämpiö soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tarjoilut tässä pienemmässäkin lämpiössä voidaan järjestää jopa 450 henkilölle.

Aina tilaisuuden ei kuitenkaan tarvitse olla suuri ollakseen onnistunut. Yhtä lailla lämpiöitä voidaan rajata pienempiä tilaisuuksia varten.


Ota yhteyttä

Kanresta Oopperaravintolat -myyntipalvelu
(09) 4030 2377 ma-pe 9–11 ja 12–16
ravintolapalvelut[at]opera.fi

Päälämpiön, parvilämpiön ja Alminsalin lämpiön pöytäkartat löydät tästä

Tutustu Oopperataloon

Vuokrattavien tilojen pohjakartat

Uutiskirjetilaus

“Pitäkää minut ajan tasalla kaikesta tulevasta”

Luovuttamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Suomen Kansallisoopperan markkinointi- ja käyttöehdot.

Kukkia & tomaatteja

”Haluan antaa hieman palautetta”