Siirry sisältöön

Tapahtumien keidas

Oopperatalo on mitä parhain ympäristö erilaisille tapahtumille olipa kyseessä kokous, seminaari, muotinäytös, pieni vastaanotto tai suuret juhlat. Voit vuokrata minkä tahansa lämpiöistä juhlien järjestämistä varten. Illan esityksen voi helposti liittää tilaisuuden yhteyteen.

Tilan vuokraaminen ei sido ryhmääsi osallistumaan esityksiin, mutta vuokrakäyttö on sovitettava tilojen saatavuuden mukaan.

Miten voimme auttaa?

Ryhmäpalvelu

Ryhmälippujen tiedustelut ja varaukset
liput[at]opera.fi
(09) 4030 2210 ma–pe 9–16
Suljettu 24.6.-31.7.

Tilaisuudet & vuokraukset

Tekninen tuottaja Harri Köykkälä
(09) 4030 2511
tilavuokraus[at]opera.fi

Tee vaikutus sidosryhmiisi

Kullervo

Poimimme tulevasta kaudesta jokaiseen makuun ja hetkeen sopivia teoksia, joilla tarjoat unohtumattoman kokemuksen niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin. Valittavanasi ovat syksyllä 2016 esitettävät Lentävä hollantilainen ja Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas sekä kevään 2017 esitykset Jevgeni Onegin, Kullervo, Carmen, Seitsemän veljestä, Joutsenlampi ja Sevillan parturi. Syksyn liput ovat kausikorttinäytöksiä* lukuunottamatta jo myynnissä, kevään esityksiin voi tehdä ennakkovarauksia.

Ryhmälippujen tiedustelut ja varaukset
minna.pehkonen[at]opera.fi
(09) 4030 2210 ma–pe 9–16
suljettu 24.6.-31.7.

*Osa Lentävän hollantilaisen ja Jevgeni Oneginin esityksistä kuuluu kausikortteihin. Niiden yksittäiset liput tulevat myyntiin vasta kesän jälkeen. Ryhmät voivat tehdä niihin ennakkovarauksia jo nyt. Kausikortteihin kuuluvat esitykset ovat: Lentävä hollantilainen 18.11., 22.11., 24.11., 26.11., 30.11. ja 9.12. (yksittäiset liput myyntiin 2.8.2016), Jevgeni Onegin 17.3., 22.3., 25.3., 31.3., 6.4., ja 18.4. (yksittäiset liput myyntiin 4.10.2016).

Yritykset__jat_ryhmat_kuvituskuva

Yrityspaketti räätälöidään toiveidesi mukaan

Tilaisuuteesi voidaan yhdistää esimerkiksi kierros kulissien taakse. Talokierroksella näet millainen määrä työtä ja ammattitaitoa esitysten onnistumiseen tarvitaan. Tai voit saada juuri sinun ryhmällesi sopivan mittaisen teosesittelyn, joka avaa illan esityksen taustoja ja tarinaa.

Avec-ryhmänvetäjä saa tuntuvia etuja

Avecit palkitaan aina

Ryhmänvetäjänä eli Oopperan Avecina etusi ovat normaaleja ryhmäalennuksia laajemmat. Palkitsemme siitä, että järjestät ryhmillesi iloa ja hyvää ajanvietettä.

Lue lisää Avec-eduista
Liput_ja_palvelut_kiertokaynnit

Kiertokäynnit

Raota esirippua ja kurkista kulissien takaiseen elämään opastetulla kierroksella. Pääset seuraamaan oopperatalon arkea ja huomaat, miten paljon erilaista osaamista kätkeytyy onnistuneen esityksen taakse.

Lue lisää

Yritystilaisuus Oopperalla

Oopperaravintolasta tarjoilut pieniin ja isoihin tilaisuuksiin

Päälämpiön buffetkattauksen voi tehdä jopa 1 350 hengelle. Myös pöytiin katetut juhlaillalliset voidaan järjestää isolle joukolle, 350–800 hengelle.

Alminsalin pienen näyttämön yhteydessä oleva lämpiö soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tarjoilut tässä pienemmässäkin lämpiössä voidaan järjestää jopa 450 henkilölle.

Aina tilaisuuden ei kuitenkaan tarvitse olla suuri ollakseen onnistunut. Yhtä lailla lämpiöitä voidaan rajata pienempiä ja intiimimpiä tilaisuuksia varten.


Ota yhteyttä

Kanresta Oopperaravintolat -myyntipalvelu
(09) 4030 2377 ma-pe 9–11 ja 12–16
ravintolapalvelut[at]opera.fi

Päälämpiön, parvilämpiön ja Alminsalin lämpiön pöytäkartat löydät tästä

Tutustu oopperataloon

Vuokrattavien tilojen pohjakartat

Uutiskirjetilaus

“Pitäkää minut ajan tasalla kaikesta tulevasta”

Luovuttamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Suomen Kansallisoopperan markkinointi- ja käyttöehdot.

Kukkia & tomaatteja

”Haluan antaa hieman palautetta”