Siirry sisältöön

Tapahtumien keidas

Oopperatalo on mitä parhain ympäristö erilaisille tapahtumille olipa kyseessä kokous, seminaari, muotinäytös, pieni vastaanotto tai suuret juhlat. Voit vuokrata minkä tahansa lämpiöistä juhlien järjestämistä varten. Illan esityksen voi helposti liittää tilaisuuden yhteyteen.

Tilan vuokraaminen ei sido ryhmääsi osallistumaan esityksiin, mutta vuokrakäyttö on sovitettava tilojen saatavuuden mukaan.

Miten voimme auttaa?

Ryhmäpalvelu

Ryhmälippujen tiedustelut ja varaukset
liput[at]opera.fi
(09) 4030 2210 ma–pe 9–16

Tilaisuudet & vuokraukset

Tekninen tuottaja Harri Köykkälä
(09) 4030 2511
tilavuokraus[at]opera.fi

Kullervo

Tee vaikutus sidosryhmiisi

Oopperan ja Baletin ohjelmistosta löydät jokaiseen makuun ja hetkeen sopivia teoksia, joilla tarjoat unohtumattoman kokemuksen niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin. Valittavanasi ovat vaikkapa syksyn ohjelmistoon kuuluvat Lentävä hollantilainen, Lepakko sekä Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas sekä kevään 2017 esitykset Jevgeni Onegin ja Kullervo.

Syksyn esitysten liput ovat jo myynnissä. Kevään esitysten liput tulevat myyntiin 4.10., mutta niihin voi jo tehdä ennakkovarauksia.

Lippujen tiedustelut ja varaukset
minna.pehkonen[at]opera.fi
(09) 4030 2210 ma–pe 9–16

Yritykset__jat_ryhmat_kuvituskuva

Yrityspaketti räätälöidään toiveidesi mukaan

Tilaisuuteesi voidaan yhdistää esimerkiksi kierros kulissien taakse. Talokierroksella näet millainen määrä työtä ja ammattitaitoa esitysten onnistumiseen tarvitaan.

Avec-ryhmänvetäjä saa tuntuvia etuja

Avecit palkitaan aina

Ryhmänvetäjänä eli Oopperan Avecina etusi ovat normaaleja ryhmäalennuksia laajemmat. Palkitsemme siitä, että järjestät ryhmillesi iloa ja hyvää ajanvietettä.

Lue lisää Avec-eduista
Liput_ja_palvelut_kiertokaynnit

Kiertokäynnit

Raota esirippua ja kurkista kulissien takaiseen elämään opastetulla kierroksella. Pääset seuraamaan taidetehtaan arkea ja huomaat, miten paljon erilaista osaamista kätkeytyy onnistuneen esityksen taakse.

Lue lisää

Yritystilaisuus Oopperalla

Oopperaravintolasta tarjoilut pieniin ja isoihin tilaisuuksiin

Päälämpiön buffetkattauksen voi tehdä jopa 1 350 hengelle. Myös pöytiin katetut juhlaillalliset voidaan järjestää isolle joukolle, 350–800 hengelle.

Alminsalin pienen näyttämön yhteydessä oleva lämpiö soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tarjoilut tässä pienemmässäkin lämpiössä voidaan järjestää jopa 450 henkilölle.

Aina tilaisuuden ei kuitenkaan tarvitse olla suuri ollakseen onnistunut. Yhtä lailla lämpiöitä voidaan rajata pienempiä tilaisuuksia varten.


Ota yhteyttä

Kanresta Oopperaravintolat -myyntipalvelu
(09) 4030 2377 ma-pe 9–11 ja 12–16
ravintolapalvelut[at]opera.fi

Päälämpiön, parvilämpiön ja Alminsalin lämpiön pöytäkartat löydät tästä

Tutustu Oopperataloon

Vuokrattavien tilojen pohjakartat

Uutiskirjetilaus

“Pitäkää minut ajan tasalla kaikesta tulevasta”

Luovuttamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Suomen Kansallisoopperan markkinointi- ja käyttöehdot.

Kukkia & tomaatteja

”Haluan antaa hieman palautetta”