Siirry sisältöön

Lumoavia hetkiä Oopperassa ja Baletissa

Oopperan ja Baletin esitykset tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä koko perheelle. Ohjelmistossamme on aina kaikenikäisille sopivia teoksia.

Tutustu tarjontaan ja löydä teidän perheenne suosikit

Suosittelemme juuri nyt

Miniooppera: Tuhkimo; Saara Kiiveri, Sampo Haapaniemi

Miniooppera: Tuhkimo

Lapset vierailivat baletissa. Tällaista se oli

lapset vierailivat baletissa

”Tää ilta on ollut ihan superkiva!”

– Seela 9 vuotta

Juhlatunnelman takaavat onnistuneet järjestelyt

Hyvä paikka katsomossa

Lapset saavat parhaan katselukokemuksen permannolta ja ensimmäiseltä parvelta. Lipunmyyntimme auttaa mielellään löytämään sopivat paikat seurueellenne. Kaikissa esityksissä on tarjolla muhkeita istuintyynyjä pikkulapsille. Istuintyynyjä voi pyytää lämpiöiden henkilökunnalta.

 

ooppera_22

Sopivan jännittävä esitys

Koko perheen esityksillä on aina ikäsuositus. Arvioimme suositusiän kullekin teokselle aina parhaan taitomme mukaan. Lapset ovat kuitenkin erilaisia – siksi ikäsuosituksen perusteista ja esityksen sisällöstä kannattaa kysyä tarkemmin lipunmyynnistämme.

Lapselle oma lippu

Paloturvallisuussyistä lapsi ei voi istua aikuisen sylissä. Kansallisoopperan ja -baletin nuorisoalennuksella saat 50 % lipun hinnasta alle 20-vuotiaille.

Donitseja ja suklaatikkareita

Herkkuja koko perheen makuun

Perheen yhteistä aikaa voi juhlistaa myös herkuttelemalla väliajalla. Samalla, kun perheen aikuiset siemailevat näytösten välissä lasilliset kuohuviiniä ja hörppivät kahvia, on lapsille tarjolla erilaisia karkkeja, valkosuklaatikkareita, marjoja, marenkeja – tai vaikka juustoruisleipä.

Tutustu Oopperaravintolan monipuoliseen tarjontaan ja tilaa tarjoilut kätevästi etukäteen verkkokaupasta.

lapset vierailivat baletissa

”Parasta tässä illassa on upea tunnelma. Musiikki, lavastus ja koko tarina oli uskomattoman hieno. Ilta on ollut sellaista tunteiden vuoristorataa, että välillä olen joutunut silmäkulmiakin pyyhkimään.”

– isoäiti Anneli Helle baletti-illasta perheen kanssa

lapset vierailivat baletissa

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen ilta koko perheen kanssa!