Siirry sisältöön

Lahjoja ja kotiinviemisiä

Fanikauppa palvelee

Ooppera- ja balettiaiheiset tuliaiset ja muistoesineet löydät Oopperatalon Töölönlahden puoleisesta aulasta, lipunmyyntiä vastapäätä. Oopperashop on auki tiistaista perjantaihin klo 12-19, lauantaisin klo 12-18 sekä aina esitysten yhteydessä. Tervetuloa ostoksille.

Kesätauko 10.6.-7.8.2017. Oopperashop on seuraavan kerran avoinna tiistaina 8.8. klo 12-18.

Postikortit ja -merkit

Aina on hyvä hetki muistaa ystävää postikortilla. Tai kerryttää omaa korttikokoelmaa. Oopperashopin laajasta kokoelmasta löytyy kortteja eri aikakausilta niin itse Oopperatalosta kuin oopperan ja baletin teoksistakin. Kortin kuin kortin kruunaa harvinainen Kansallisooppera 100 vuotta -juhlapostimerkki.

Nimikkotuotteet

Oopperashopissa on laaja valikoima ooppera- ja balettiaiheisia tuotteita, joita et muualta saa. Esimerkiksi baletin muistipeli vie pelaajat viime aikojen suosituimpien balettien maailmaan. Teoskohtaisia paitoja on saatavilla ajankohtaisista teoksista rajoitetun ajan. Rasia Oopperan omia minttupastilleja kuuluu jokainen oopperan ystävän käsilaukkuun ja povitaskuun.

Tutuja ja tossuja

Todellinen fani hankkii itselleen Oopperan puvustossa valmistetun pikkututun, tanssijoiden nimikirjoituksilla varustetut balettitossut tai Oopperan vanhoista mainoskankaista valmistetun uniikkikassin. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan.

Kirjat ja käsiohjelmat

Käsiohjelman hankkimista ei tarvitse jättää esitysillan varaan. Oopperashopista sellaisen voi hankkia koska tahansa. Myymälästä löytyy runsaasti myös ooppera- ja balettiaiheisia kirjoja. Suosittelemme erityisesti Oopperan 100-vuotis- ja Baletin 90-vuotisjuhlajulkaisuja.

Ääntä ja videota

Oopperashopissa on laaja valikoima DVD- ja CD-taltiointeja maailmalta. Mukana on myös viime vuosina julkaistuja suomalaisia ooppera- ja balettiaiheisia tallenteita.