Siirry sisältöön

Onnenpaikka - missä tänään istutaan?

Onnenpaikka on uusi ja edullinen lippu sinulle, joka et ole ronkeli sen suhteen, missä päin katsomoa istut. Takaamme hyvän ja vähintään 65–89 euron arvoisen paikan 40 eurolla.
Voit ostaa lipun esitykseen koska tahansa verkkokaupasta, mutta saat tietää paikkasi vasta esityspäivänä. Onnenpaikat jaetaan ostojärjestyksessä, joten nopeus on valttia. Tartu mahdollisuuteen.

Lyckoplats

Kevään 2017 Onnenpaikat 

Onnenpaikka on mahdollista ostaa seuraaviin esityksiin:

Carmen to 2.2. ja ke 22.2.
Mtsenskin kihlakunnan Lady Macbeth ke 15.2. ja pe 24.2.
Joutsenlampi pe 17.2. ja to 23.2.
Sevillan parturi la 25.2. ja ti 21.3.
Seitsemän veljestä la 25.3. ja pe 7.4.
Only the Sound Remains la 15.4.
Jevgeni Onegin pe 28.4. ja pe 5.5.
Kullervo la 29.4. ja la 6.5.
Voima – neljä suomalaista koreografia la 20.5. ja ke 24.5.

Onnenpaikan myyntiehdot

Onnenpaikan hinta on 40 euroa, ja lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun permannolla tai parvella (arvo vähintään 65, sisältää palvelupalkkion). Lipun voit ostaa milloin tahansa verkkokaupasta, mutta varsinaisen paikkalipun (pääsylippu) saat vasta esityspäivänä Oopperan lipunmyynnin palvelupisteestä. Lipun voit hakea esitykseen tullessasi tai mihin aikaan iltapäivästä tahansa klo 12 alkaen. Paikkalippu luovutetaan Onnenpaikka-lippuasi vastaan.

Onnenpaikat jaetaan ostojärjestyksessä Kansallisooppera ja -baletin valitsemista parhaista vapaista paikoista, ja paikat pyritään ensisijaisesti sijoittamaan permannolle. Emme valitettavasti voi taata, että kahden Onnenpaikan ostaja saisi vierekkäiset paikat.

Onnenpaikka on myynnissä vain valittuihin esityksiin. Paikkoja on myynnissä rajallinen määrä per esitys. Korkeintaan 2 lippua/ostos. Onnenpaikkojen myynti päättyy esitystä edeltävänä päivänä tai kun esitykseen varatut Onnenpaikat ovat täynnä.

Maksettuja lippuja ei vaihdeta (lukuun ottamatta joustolippua) eikä lunasteta takaisin. Ohjelmistonmuutostapauksissa tai jos näytäntö perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Suomen kansallisooppera ja -baletti ei vastaa muista kuluista.