Siirry sisältöön

Myynti- ja toimitusehdot

Kumppanimme lippuasioissa on Lippupiste. Noudatamme myynti- ja toimitusasioissa Lippupisteen ehtoja.  Liput ovat samanhintaisia, ostitpa ne verkkokaupasta, Oopperan lipunmyynnistä tai Lippupisteen toimipaikoista.

Lippupisteen verkkokaupasta voit toistaiseksi hankkia normaalihintaisia, eläkeläis-, nuoriso- ja opiskelijalippuja. Muita alennuslippuja myyvät Oopperan lipunmyynti ja Lippupisteen toimipaikat. Alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste on esitettävä pyydettäessä, kun saavut esitykseen.

HUOM. Lippupisteen palvelumaksuhinnoittelu muuttuu 1.1.2018. Lippupiste ottaa käyttöön uuden palvelupalkkioluokan 4,50 € yli 50 € maksaville lipuille. Kaikkialta muualta paitsi Oopperasta lunastettuihin lippuihin tulee lisäksi toimitusmaksu 2 €. R-kioskeilla palvelumaksuihin lisätään aina vielä 1 € /lippu. Verkkokaupan toimitusmaksut pysyvät ennallaan, mutta uusi palvelupalkkioluokka koskettaa myös verkkokauppaa.

Oopperasta lunastettaessa lipun hinta sisältää palvelupalkkion, joka on 1,50–3,50 €. Edullisimmin lunastat lippusi jatkossa Oopperan lipunmyynnistä.

Palvelumaksut

Verkkokaupassa, Oopperan lipunmyynnissä ja Lippupisteen myyntipisteissä peritään Lippupisteen hinnoittelun mukainen palvelumaksu.

Yksittäiset liput (ilmoittamamme hinnat sisältävät palvelumaksun):

  • Kun lipun hinta on 0–14,99 e: palvelupalkkio 1,50 e/lippu
  • Kun lipun hinta on 15-29,99 e: palvelupalkkio 2,50 e/lippu
  • Kun lipun hinta on väh. 30 e : palvelupalkkio 3,50 e/lippu
  • Kun lipun hinta on väh. 50 e: palvelupalkkio 4,50 e/lippu (1.1.2018 alkaen, ei voimassa Oopperan lipunmyynnissä)

Kaikkialta muualta paitsi Oopperasta lunastettuihin lippuihin tulee lisäksi toimitusmaksu 2 e/lippu 1.1.2018 alkaen. R-kioskeilla kokonaishintaan lisätään 1 e/lippu.

 

Joustolippu:

Vaihto voidaan toteuttaa myyntitilanne huomioiden. Lippu on vaihdettava viimeistään kahta päivää esitystä. Kalliimpaan lippuun vaihtaessasi maksat välisumman. Jouston voi lisätä perushintaiseen sekä nuoriso-, opiskelija- ja eläkeläislippuun. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä.

Toimitustavat ja toimitusmaksut

Valitse itsellesi parhaiten sopiva tapa.

  1. Osta lippusi Oopperan lipunmyynnistä tai Lippupisteen toimipaikoista. Tällöin peritään lipun hinnan lisäksi vain palvelumaksu (ks. hinnat yllä).
  1. Tulosta itse verkosta tilatut liput (http://www.lippu.fi/). Printtilippu maksetaan luottokortilla tai verkkopankissa ennen tulostamista, hinta 1 €/toimitus. Lippu/liput toimitetaan PDF-muodossa verkkokaupan omiin tietoihin, mistä sen/ne voi tulostaa. Printtilipun voi myös tallentaa ja lähettää edelleen sähköpostitse tai sen voi esittää älypuhelimesta. Arkkeo-tilin käyttöön ottaneet saavat kaikki ostamansa printtiliput automaattisesti dokumenttiarkistoon (lue lisää www.arkkeo.com). Printtaathan Onnenpaikka –lippusi tai jos printtilippua pyydetään erikseen. 
  1. Erityisesti ryhmävarauksissa saatat haluta lippusi laskulla. Tämä onnistuu soittamalla Oopperan ryhmämyyntiin tai lähettämällä sähköpostia liput[at]opera.fi. Laskun maksettuasi liput lähetetään sinulle postissa tai sähköpostitse, toiveesi mukaan. Toimitusmaksu alkaen 10 e/tilaus (maksuaika 7 vrk).
  2. Voit tilata lippusi puhelimitse ja maksaa luottokortilla. Tämä onnistuu soittamalla Oopperan ryhmämyyntiin tai Lippupisteeseen. Kysymme luottokorttitietosi (Visa, OK, Eurocard, MasterCard, AMEX, Diners), ja veloitamme liput luottokortiltasi. Liput saat postissa tai sähköpostitse, toiveesi mukaan. Hinta Suomessa 10 e/toimitus. Hinta muihin maihin 20 e/toimitus.

Huomaathan, että verkkokaupan toimitusmaksut ovat erilaiset kuin puhelimitse tai yleensä Oopperalta varattujen lippujen kohdalla. Verkkokaupassa toimitus postitse on 8,90e/tilaus. Oopperalta hinta laskulla on 10e/tilaus Suomeen, ulkomaille 20e/tilaus). Mikäli ostat liput puhelimitse Oopperan lipunmyynnistä ja maksat luottokortilla, kulut ovat 10e/tilaus, myös ulkomaille.

Palvelumaksut ovat myös erilaiset riippuen ostatko liput verkkokaupasta tai tilaatko puhelimitse.

Peruutusehdot

Maksettuja lippuja ei vaihdeta (lukuun ottamatta joustolippua) eikä lunasteta takaisin. Ohjelmistonmuutostapauksissa tai jos näytäntö perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Muista kuluista Ooppera ei vastaa.

Maksuvälineet

Oopperan lipunmyynnissä käyvät maksuvälineinä debit-kortit, Visa Electron sekä yleisimmät luottokortit. Lisäksi maksuvälineenä käyvät myös kulttuurisetelit (Smartum, Tyky-kuntoseteli, Tyky-Online ja Virikeseteli), epassi,  Virikerkortti, Ticket Mind&Body -kortti, Ticket Duo -kortti ja Smartum-saldokortti.