Siirry sisältöön

Joustolippu antaa pelivaraa

Auto katsastamatta, leninki kateissa, kausiflunssa kaatoi?

Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Joskus on vain mahdotonta päästä esitykseen sovittuna iltana. Se on ymmärrettävää.

Yllätysten varalle meillä on tarjota Oopperan joustolippu. Kymmenen euron lisähinnalla se oikeuttaa vaihtamaan samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun saman tai toisen teoksen esitykseen vielä kahta päivää ennen esitystä.

Vaihto voidaan toteuttaa myyntitilanne huomioiden. Huomioithan, että jousto koskee vain Oopperan ja Baletin omia esityksiä, ei Oopperatalossa vierailevien ryhmien esityksiä. Lippu on vaihdettava viimeistään kahta päivää ennen esitystä Oopperan ja Baletin omassa lipunmyynnissä. Kalliimpaan lippuun vaihtaessasi maksat välisumman. Jouston voi lisätä perushintaiseen sekä nuoriso-, opiskelija- ja eläkeläislippuun. Palvelupalkkio peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Aiemmin maksettuja palvelupalkkioita ei hyvitetä.

Joustolippu on tarjolla kaikkialla, mistä ostat lippujamme: Lippupisteen verkkokaupassa, Lippupisteen toimipaikoissa ja Oopperan lipunmyynnissä.

Muita kuin joustolippuja emme vaihda (ks. yleiset myyntiehdot).