Siirry sisältöön

Yksi lippu, kuusi kansallista taidelaitosta – ja satoja vaihtoehtoja!

Suomi täyttää pyöreitä! Juhlavuosi 2017 tarjoaa aivan erityisen syyn vierailla taidenäyttelyissä, museoissa sekä nauttia teatterista, oopperasta ja baletista.

Juhlan kunniaksi kehitimme yhdessä viiden muun kansallisen taidelaitoksen kanssa Kulttuurisatasen. Se on lippu, jolla pääset nauttimaan kulttuurista helpommin ja tuhdimmin kuin koskaan aiemmin.

Kulttuurisatasen myynti päättyy 16.6.2017.

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas

Käytä itse, jaa kaverin kanssa tai anna lahjaksi

Juhlalipun hinta on 100 euroa ja se on voimassa kalenterivuoden 2017. Lipun arvo on huomattavasti sadan euron hintaa suurempi. Sen voi ostaa itselle, jakaa kaverin kanssa tai antaa lahjaksi. Museovierailujen ja esitysten ajankohdan voi valita itse.

Kulttuurisatasen myynti päättyy 16.6.2017.

Ajantasaisimmat tiedot eri talojen ohjelmistoista, näyttelyistä, aukioloajoista ja mahdollisista rajoituksista löydät kunkin kohteen omilta nettisivuilta.

Kansallisteatteri
Ateneum
Kiasma
Sinebrychoffin taidemuseo
Kansallismuseo

Kansallisteatteri sekä Kansallisooppera ja -baletti
Varaa ja lunasta paikkaliput haluamaasi näytäntöön kohteen omasta lipunmyynnistä. Esityksissä ja näytännöissä voi olla kohdekohtaisia rajoituksia.

Kansallisgallerian museot ja Kansallismuseo
Maksa Kulttuurisatasella sisäänpääsy kunkin museokohteen lipunmyynnissä.

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä.

Kulttuurisatasen lunastusehdot Oopperassa ja Baletissa

Meillä Oopperassa ja Baletissa Kulttuurisatanen oikeuttaa erikseen lunastettavaan ooppera- tai balettiesityksen pääsylippuun myyntitilanteen mukaan. Valittavanasi ovat esimerkiksi Kesäyön unelma, Rigoletto, Ovela kettu, Taikahuilu, La Traviata sekä Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas. Kulttuurisatasta ei voi käyttää ensi-illoissa, Suomi juhlii! -konserteissa eikä Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa vierailevissa esityksissä.

Huomioithan, että Kulttuurisatasen käytössä on esitys- ja paikkakohtaisia rajoituksia päänäyttämön teoksissa. Paikkaliput pääsalissa ovat rajatuille paikoille permannolla ja 2. parvella.

Huomioithan, että Kulttuurisatasella voi lunastaa ooppera- tai balettilipun ainoastaan Oopperan ja Baletin lipunmyynnistä joka on avoinna ti–pe klo 12–19 ja la 12–18.

Lisätietoja saat Oopperan ja Baletin asiakaspalvelusta, p. (09) 4030 2210.