Siirry sisältöön

Yksi lippu, kuusi kansallista taidelaitosta — ja satoja vaihtoehtoja!

Suomi täyttää pyöreitä! Juhlavuosi 2017 tarjoaa aivan erityisen syyn vierailla taidenäyttelyissä, museoissa sekä nauttia teatterista, oopperasta ja baletista.

Juhlan kunniaksi kehitimme yhdessä viiden muun kansallisen taidelaitoksen kanssa Kulttuurisatasen. Se on lippu, jolla pääset nauttimaan kulttuurista helpommin ja tuhdimmin kuin koskaan aiemmin.

Yritystilaisuus päälämpiössä

Nauti satavuotiaan Suomen kunniaksi Kulttuurisatanen!

Kulttuurisatasella voi vierailla Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017 Kansallisteatterissa, Kansallisoopperassa tai -baletissa, Kansallismuseossa sekä Kansallisgallerian museoissa eli Kiasmassa, Ateneumissa ja Sinebrychoffin taidemuseossa. Kulttuurisatanen käy jokaisessa kohteessa yhden kerran.

Käytä itse, jaa kaverin kanssa tai anna lahjaksi

Juhlalipun hinta on 100 euroa ja se on voimassa kalenterivuoden 2017. Lipun arvo on huomattavasti sadan euron hintaa suurempi. Sen voi ostaa itselle, jakaa kaverin kanssa tai antaa lahjaksi.

Kulttuurisatanen tulee myyntiin 9. elokuuta lippu.fi-verkkokauppaan, Lippupisteen myyntipisteisiin (ei R-kioskeille) ja Kansallisteatterin sekä Kansallisoopperan ja -baletin lippukassoille. Museovierailujen ja esitysten ajankohdan voi valita itse.

Ajantasaisimmat tiedot eri talojen ohjelmistoista, näyttelyistä, aukioloajoista ja mahdollisista rajoituksista löydät kunkin kohteen omilta nettisivuilta.

Kansallisteatteri
Ateneum
Kiasma
Sinebrychoffin taidemuseo
Kansallismuseo

Kansallisteatteri sekä Kansallisooppera ja -baletti
Varaa ja lunasta paikkaliput haluamaasi näytäntöön kohteen omasta lipunmyynnistä. Esityksissä ja näytännöissä voi olla kohdekohtaisia rajoituksia.

Kansallisgallerian museot ja Kansallismuseo
Maksa Kulttuurisatasella sisäänpääsy kunkin museokohteen lipunmyynnissä.

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä.

Kulttuurisatasen lunastusehdot Oopperassa ja Baletissa

Meillä Oopperassa ja Baletissa Kulttuurisatanen oikeuttaa erikseen lunastettavaan ooppera- tai balettiesityksen pääsylippuun myyntitilanteen mukaan. Se ei kuitenkaan käy kevään 2017 ohjelmistossa olevaan Jevgeni Oneginiin. Kulttuurisatasta ei voi käyttää ensi-illoissa eikä Suomen kansallisoopperassa ja -baletissa vierailevissa esityksissä. Lisäksi Kulttuurisatasen käytössä on esitys- ja paikkakohtaisia rajoituksia päänäyttämön teoksissa. Paikkaliput pääsalissa ovat rajatuille paikoille permannolla ja 2. parvella.

Kulttuurisatasella voi lunastaa paikan kevään 2017 esityksiin 4.10.2016 klo 9.00 alkaen, kun kevään esitysten liput tulevat myyntiin. Syksyn 2017 esitysten liput tulevat myyntiin keväällä 2017. Huomioithan, että Kulttuurisatasella voi lunastaa ooppera- tai balettilipun ainoastaan Oopperan ja Baletin lipunmyynnistä.

Lisätietoja saat Oopperan ja Baletin lipunmyynnistä, p. (09) 4030 2211.

Lehti ja käsiohjelmat

Milloin viimeksi vierailit meillä, Kansallisteatterissa tai Ateneumissa?

Hanki Kulttuurisatanen ja nauti taiteista koko rahalla. Nyt on sille hyvä syy. Onnea Suomi 100 vuotta!