Siirry sisältöön

Syvenny teosten maailmaan

Käsiohjelmat

Käsiohjelmat muodostavat tärkeän perinteen ooppera- ja balettiesityksille. Niiden kautta esityksestä saa irti enemmän. Pääset syvemmälle tarinaan ja tiedät enemmän esityksen tekijöistä ja sen syntyvaiheista. Useille oopperan ja baletin harrastajille käsiohjelmat ovat oikeaa keräilytavaraa.

Käsiohjelmat julkaistaan aina teosten ensi-iltapäivänä. Voit hankkia sellaisen joko paikan päältä esityksen yhteydessä tai Oopperashopista silloin kun sinulle parhaiten sopii. Huomaathan, että voit ostaa verkkokaupasta lipun yhteydessä myös esityksen käsiohjelman, jonka voit noutaa kätevästi lippua näyttämällä esitykseen saapuessa. Näin sinun ei tarvitse varata erikseen pikkurahaa mukaan esitykseen.

Iltakohtaiset esiintyjät

Oopperoiden ja balettien iltakohtaiset esiintyjät julkaistaan osajakolehdissä, joita on jaossa maksutta lämpiöiden esitetelineissä sekä vahtimestareilla, lipunmyynnissä ja Oopperashopissa esitysillan aikana. Ennakkoon illan solistit ovat nähtävissä nettisivuilla.

Carmen

Teosesittelyt

Voit tutustua teoksiin myös asiantuntijoiden esittelyissä. Teosesittelyt järjestetään Alminsalin lämpiössä klo 18.15 tiettyjen esitysten yhteydessä.