Siirry sisältöön

Elämyksiä aisteille

Ilta Oopperassa ja Baletissa on elämys kaikille aisteille. Oopperaravintolan palvelut ovat tilattavissa ennen esitystä ja väliajalle. Herkulliset lähi- ja luomutuotteet, tyylikkäät kattaukset ja harkiten valitut tuotteet tekevät käynnistäsi kokonaisvaltaisen.

Oopperatalon ovet ja päälämpiön viinilounge avataan 1,5 tuntia ennen esityksen alkua, ryhmille tilauksesta jo aikaisemminkin. Muut ravintolapalvelut avataan tuntia ennen esitystä.

Kumppanimme ravintolapalveluissa on Kanresta.

Tilaa tarjoilut tästä

Afternoon Tea

Kauden makeat ja suolaiset

Mitä saisi olla? Valitse kauden monipuolisesta menusta omat suosikkisi.

Kun tilaat tarjoilut ennakkoon verkosta tai Oopperaravintolan myyntipalvelusta, pääset valitsemaan huomattavasti suuremmasta valikoimasta – ja vältät väliaikojen pitkät jonot.

Lämpiön ravintoloiden pöytäkartan löydät tästä


Oopperaravintolan myyntipalvelu

p. (09) 4030 2377, ma-pe klo 9–11, 12–16
palvelupiste lipunmyynnin vieressä Töölönlahden puoleisessa aulassa palvelee ti-pe klo 12–16
ravintolapalvelut[at]opera.fi

Tee verkkotilaus tästä (Kanrestan sivuilla)

Syksyn 2016 erikoisillat

Palvelut_kuvituskuva_yksityiskohta

Yhdistä esitykseen herkullinen buffet

Aloita ooppera- tai baletti-ilta herkullisella buffetilla. Ateria tarjoillaan päälämpiössä ennen esitystä klo 17.30-18.30. Pöydät katetaan seuraavien esitysten yhteydessä:

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas ti 13.12. ja to 15.12.
Lentävä hollantilainen ke 14.12.
Lepakko pe 16.12.

Tee verkkotilaus tästä (Kanrestan sivuilla)
Erikoisillat

Uuden vuoden juhlat päälämpiössä

Vietä unohtumaton vuodenvaihde Oopperassa ja nauti esityksen lisäksi ihanista juhlista. Lauantaina 31.12. Lepakon esityksen jälkeen katamme päälämpiöön juhla-aterian klo 22-01. Illallisen lisäksi juhlakansaa hemmottelee tanssiorkesteri Dallape. Varmista paikkasi ja varaa juhla-ateria (52 €) oheisesta linkistä.

Tee verkkotilaus tästä (Kanrestan sivuilla)

Raaka-aineet läheltä

Oopperaravintolassa nautitaan kotimaista luomu- ja lähiruokaa. Porkkanat ja punajuuret kasvavat Kanrestan omilla pelloilla. Lue lisää Kanrestan sivuilla.

Lue myös Oopperaravintolan päällikön Anuliina Pinedan maistuvat kuulumiset SoupOpera-blogista.

Hunajaa omista mehiläispesistä

Omien pesien hunajaa

Harva tietää, että Oopperaravintolassa paahdetuille manteleille ja muille herkuille valellaan talon omissa pesissä syntynyttä hunajaa.

Tällä satokaudella täyteläisen toffeisessa hunajassa maistuvat muun muassa villiviini ja lehmus, joita Töölönlahdella kasvaa paljon.

Näin syntyy Oopperan oma Lumous-hunaja
Palvelut_kuvituskuva_yksityiskohta
Tarjoilut yritystilaisuuksiin
Tarjoilut yritystilaisuuksiin
Paahtopaistipateeleipä
Oopperan kummitus -leivos
Mustaherukka-praliini-leivos
Suklaatikkareita
Donitseja ja suklaatikkareita
Jätskiä Healthy@Ballet-tuotevalikoimasta
Healthy@Ballet-tuotteet