Siirry sisältöön

Koroketyynyjä ja pillimehuja

Lapsia esityksessä

Ohjelmistoa vauvasta vaariin

Lapset ovat meille tärkeitä. Ohjelmistostamme löytyykin aina oopperoita ja baletteja, jotka sopivat kaikenikäisille. Kansallisoopperassa on myös erillisiä lastentuotantoja, jotka ovat sopivan mittaisia ja sisällöltään kiinnostavia myös pienemmille. Esitykset on merkitty ohjelmistokalenteriin tunnisteella ”lapsille ja nuorille”.

Oopperassa ja Baletissa on aina mukavaa yhteistä tekemistä – olitpa vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen kaveri. Lastenesityksissä on ihanaa kuhinaa ja energiaa, ja lasten maailmaan eläytyminen on aikuisellekin palkitsevaa.

Katsomo

Lapset katsomossa

Koko perheen esityksillä on aina ikäsuositus. Arvioimme suositusiän kullekin teokselle aina parhaan taitomme mukaan. Lapset ovat kuitenkin erilaisia – siksi ikäsuosituksen perusteista ja esityksen sisällöstä kannattaa kysyä tarkemmin lipunmyynnistämme.

Esityksissä on tarjolla muhkeita istuintyynyjä pikkulapsille. Istuintyynyjä voi pyytää lämpiöiden henkilökunnalta.

Oopperan sali on suuri, ja parvilta on näyttämölle yllättävän pitkä matka. Lapset saavat parhaan katselukokemuksen permannolta ja ensimmäiseltä parvelta. Lipunmyyntimme auttaa mielellään löytämään sopivat paikat seurueellenne.

Jätskiä Healthy@Ballet-tuotevalikoimasta

Tarjoilut lapsille

Oopperaravintola tarjoaa suolaisia ja makeita herkkuja myös lapsille. Tilaamalla tarjoilut ennakkoon verkosta tai ravintolan myyntipalvelusta, pääset valitsemaan huomattavasti suuremmasta valikoimasta. Tarjolla on esimerkiksi juusto-luomuruisleipä, herkkukippo ja erilaisia jäätelöitä.

Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas

”Arjessa törmää jatkuvasti vaikeisiin ja järkyttäviin kuviin ja uutisiin, joiden vastapainona baletti tarjoaa jotain sadunhohtoista. Omille lapsilleni haluan tarjota mahdollisuuksia nähdä tätä kauneutta ja kokea sen aikaansaamia tunne-elämyksiä.”

-Marjo Manninen, Baletin ystävä vuodesta 1981

Uutiskirjetilaus

“Pitäkää minut ajan tasalla kaikesta tulevasta”

Luovuttamalla sähköpostiosoitteesi hyväksyt Suomen Kansallisoopperan markkinointi- ja käyttöehdot.

Kukkia & tomaatteja

”Haluan antaa hieman palautetta”